Mats Dahl

Mats Dahl

Arbete:Pensionär
Synfel:Grå starr
Behandlingsmetod:Gråstarrsoperation
Lyssna

Mats kände att han behövde progressiva glasögon och fick hos optikern konstaterat att han hade grå starr. Efter att ha varit på en undersökning hos Bergman Clinics bokades en tid för operation. Mats valde att uppgradera från standardlins till multifokala linser och slipper idag sina läsglasögon. Läs om Mats operation hos Memira.

Mats om sin operation

Hag kände att jag behövde progressiva glasögon och gick till en optiker. Optikern hittade grå starr vid undersökningen så jag sökte mig själv vidare till Bergman Clinics. Jag har bekanta som varit mycket nöjda där. Jag fick träffa optiker och ögonläkare på kliniken, de var mycket bra. Jag fick välja mellan standardlinser och mer avancerade, multifokala linser som skulle ta bort eller minska glasögonbehovet.
Jag valde att satsa på mig själv för att slippa glasögon och fick göra en extra undersökning för ta reda på exakt vilka linser som skulle passa mig. Operera ögonen är förstås väldigt speciellt och jag var lite ”nojjig”; tänk om jag har otur och något går fel? När jag kom till kliniken på morgonen fick jag lugnande medel, det vare skönt. Operationen gick otroligt fort och jag kände absolut ingenting, varken under eller efter operationen. Två timmar efter operationen kunde jag läsa SMS på mobilen utan glasögon, det var helt magiskt. Alla mina 25 läsglasögon som låg runt om i lägenheten kunde jag samla ihop, dem behöver jag inte längre.

Två timmar efter operationen kunde jag läsa SMS på mobilen utan glasögon, det var helt magiskt.

- Mats Dahl

/uploads/images/testimonials/original/profileimage-800x600-mats.jpg

Våra kunder

Gå till 1177.se
Kontakt