Om Bergman Clinics

Lyssna

Bergman Clinics har idag sju ögonkliniker i Sverige där vi arbetar på uppdrag av Sveriges regioner. Här erbjuder vi ögonmottagning med erfarna specialistläkare samt kataraktoperationer. Vi har även optiker och sjuksköterskor på plats som gör mätningar av syn, synfält med mera.

Klinikerna hette tidigare Memira Eyecenter. Vi har inte bytt ägare men har ändrat namn för att tydliggöra skillnaden i uppdrag mellan offentlig vård och den privata synkorrigerande kirurgi som vi utför i Memira.

Bergman Clinics finns i Nederländerna, Tyskland och Sverige. Tillsammans driver vi 140 specialistkliniker inom ögon, ortopedi, hud, öron/näsa/hals, gynekologi, gastro och plastikkirurgi.

Vår gemensamma vision är att hjälpa människor att leva bättre liv genom att bidra till att göra sjukvården tillgänglig med hög kvalitet. Att förbättra vår kvalitet och effektivitet ser vi som en permanent process. Vi är medvetna om att våra ambitioner bara kan uppnås genom att behålla topptalanger. Det är därför vi lägger stor vikt vid företagskultur, stolthet och tillväxtmöjligheter för medarbetarna.

Ersätts av din Region
Ersätts av din Region
Korta väntetider
Korta väntetider
Kvalitet och säkerhet
Kvalitet och säkerhet
Personligt förhållningssätt
Personligt förhållningssätt

Gå till 1177.se
Kontakt