Nils Bruhner

Nils Bruhner

Arbete:Pensionär
Synfel:Gråstarr
Behandlingsmetod:Gråstarrsoperation
Lyssna

Nils började plötsligt känna sig bländad av bilar och sökte sig till en optiker. Han remitterades till Memira och efter en undersökning så fick han veta att han hade fått grå starr. Läs om Nils operation hos Memira.

Nils om sin gråstarrsoperation

Jag upplevde att jag blev bländad av bilar, så jag gick till optiker som remitterade mig till Memira Eyecenter. Det konstaterades att jag hade grå starr som satte ned min syn. Jag fick snabb hjälp och var opererad redan en månad efter undersökningen. Såklart var jag lite nervös, men det görs 1000-tals sådana operationer varje månad så varför skulle det gå dåligt för just mig? Operationen gick på 20 minuter och var fullständigt smärtfri och jag såg bättre omedelbart efteråt. Efter fem dagar var synen stabil och bra.

Jag fick möjligheten att välja mer avancerade linser för att slippa glasögon, men jag har ju haft läsglasögon så länge och störs inte av det. Så jag valde att nöja mig med standardlinser. Jag fick ändå lite bättre synskärpa än före operationen och kan läsa mobilen eller en bok med hyfsat stor text utan läsglasögon.

Operationen gick på 20 minuter och var fullständigt smärtfri och jag såg bättre omedelbart efteråt.

- Nils Bruhner

Våra kunder

Gå till 1177.se
Kontakt